Mount

Verhuurmakelaar met kever

Fryslân Homes

diagnose

Fryslân Homes is een verhuurmakelaar in Friesland. Ze helpen klanten bij het beheer en de verhuur van huurwoningen. Daar komt, zeker door steeds verdergaande wetgeving, een hoop bij kijken. Het merk hing aan de aandeelhouders. En het werd tijd het merk een eigen gezicht te geven. Ook was een goede pitch nodig om beleggers te overtuigen de verhuur uit te besteden aan Fryslân Homes.

inzicht

Woningbeleggers krijgen het steeds lastiger om woningen te verhuren - en de verdiensten staan onder druk. Ze zijn op zoek naar informatie om te voldoen aan de veranderende wet- en regelgeving. Fryslân Homes heeft die informatie. Door die informatie te delen ontstaat er een vertrouwensband die versterkt kan worden door het merk te laden met sympathie. Daarmee is de kans om gekozen te worden als beleggers de verhuur willen uitbesteden vele malen groter.

oplossing

Om dit te bereiken werd niet alleen de identiteit opgefrist en verrijkt met de payoff ‘Geeft meer’. Het merk kreeg ook een gezicht in de vorm van een sympathieke VW Kever, die figureert in bijna alle communicatie van het merk. Door meer informatie te delen in eenvoudige bewoordingen werd Fryslân Homes toegankelijker. Verschillende campagnes voor naamsbekendheid deden de rest. En met succes: Fryslân Homes is sindsdien verdrievoudigd in het aantal woningen in beheer.

Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount

⚡️ Storyblok website door Skeps.nl