Een beklimming naar de top gaat stap voor stap.

Mount

INZICHTFASE € 1750

Beter verkopen binnen 4 weken begint met inzicht in je bedrijf, je markt en je klant

1. intake

  • We bezoeken je bedrijf: Wat verkoop je? Wat is onze eerste indruk? Wat voor mensen werken er?

  • We bespreken met jou en je team:
    wat doen jullie? Wat is de ambitie? Waar lopen jullie tegen aan?

2. desk research

  • We maken een analyse van je 5 belangrijkste concurrenten en brengen hun onderscheidend vermogen in kaart

  • We analyseren je businessplan, je strategie, je markt en de trends, en je marketingmiddelen

4. interne interviews

  • We interviewen 5 medewerkers: Waar staan jullie voor? Wat maakt jullie uniek? Waar zijn jullie goed in? En waarin niet?

3. klantenonderzoek

  • We interviewen 5 klanten: waarom kozen ze voor jou? Zouden ze dat opnieuw doen? Zouden ze je aanbevelen? En met welke argumenten? Welk probleem los je voor ze op?

5. workshop ‘De uitdaging’

Met deze opgedane kennis gaan we een workshop doen. We gaan je bevragen over het businessmodel, je visie, je product of dienst en je strategie.

Na deze inspirerende workshop weten we precies wie jullie zijn, wat je kunt en doet, waarom jullie het doen zoals jullie doen, en waar je naar toe wilt. En we begrijpen wie je klanten zijn en hoe ze kiezen.

OPLOSSINGSFASE

Druk op een knop en zie welke stappen we vervolgens nemen.

€ 2.500

€ 2.500

€ 2.500

€ 2.500

6. workshop 'Positie kiezen'

We gaan op zoek naar de beste invalshoek voor je positionering: Verkoop je een product? Of een oplossing? Voor welk probleem? Wat zijn de alternatieven? Wat maakt jou dan uniek? Aan wie wil je dat verkopen, en wie beslist daarover? En wat is jouw oplossing hun waard?

Dit is een workshop vol inspiratie. Zonder post-it terreur, maar met leuke opdrachten, discussies en een paar dilemma’s.

7. uitwerking

Vervolgens werken wij je nieuwe positionering uit. In woord én beeld.

8. je nieuwe positionering

Dit leveren we op in een mooie presentatie. Inclusief een duidelijk en concreet advies voor de consequenties. Want wat betekent je nieuwe positionering voor je bedrijf? Wat moet je nu anders gaan doen?

Die presentatie is heel visueel, zodat iedereen het begrijpt, er enthousiast van wordt en er meteen mee aan de slag wil!

Mount

Download voorbeeld

En dat alles kost geen vermogen.

We houden de dingen graag simpel en overzichtelijk. Zo ook onze prijzen. Dus zie je hierboven dat de inzichtfase eenmalig 1750 euro kost. En de oplossingsfase 2500 per stuk. Dat is voor een team van maximaal 3 personen, 5 klanten- en medewerkerinterview, en 1 workshop.

Mount

Maatwerk? Op elk potje past een dekseltje!

We kunnen ons voorstellen dat je het nét even anders wilt. Dat we meer klanten moeten spreken. Meer medewerkers. Een nieuwe naam aan de orde is. Of iets anders.

U vraagt. Wij zetten het op een rijtje.

⚡️ Storyblok website door Skeps.nl