Mount

Niet hopen, maar zeker weten.

IDProfs

diagnose

ID Profs is specialist als het gaat om Identity Governance Administration (IGA). Dat houdt in dat ze zorgen dat data goed beveiligd is. Dat doen ze niet met software, maar met betere werkprocessen. Het probleem was dat hun pitch werd of niet begrepen, of sprak niet aan. Een herpositionering was nodig, met een sterk vereenvoudigde presentatie.

inzicht

Al snel bleek dat de kern van het probleem was dat ID Profs probeerde hun dienst te verkopen aan de verkeerde mensen. IT en HR begrepen op zich best wat ID Profs deed, maar zagen hun dienstverlening als bedreigend. We zagen als snel in dat ID Profs zich moest richten op directieteams en raden van commissarissen, maar die begrepen de pitch niet. Wel hadden zij een duidelijk belang: niet in de krant komen met een datalek.

oplossing

We kozen ervoor ID Profs vooral te vermarkten onder directies en raden van commissarissen. Met de pitch ‘Wij houden non-profit organisaties uit de krant door te zorgen dat de juiste mensen bij de juiste informatie kunnen’ maakten we duidelijk wat ID Profs kon betekenen. We ontwikkelden whitepapers voor deze doelgroep, met duidelijke handvatten, zoals ’10 vragen die je als Raad van Commissarissen moet stellen aan IT’. Op deze manier helpen we deze toezichthouders en directies om de juiste vragen te stellen aan IT en HR, en creëerden we een nieuwe ingang. De belofte? Niet meer hopen dat er niets fout gaat. Zeker weten dat er niets fout gaat.

Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount
Mount

⚡️ Storyblok website door Skeps.nl